Articole Adecco

Sfaturi pentru redactarea unei fișe de post

Pentru a înțelege cu adevărat contextul unui loc de muncă, este esențial să îl definim și în scris. Pe parcursul procesului de recrutare...

Citește articol
Este ușor să recrutezi. Nu este însă ușor să o faci bine.

Nu poate fi foarte dificil să recrutezi. La urma urmei, sunt o mulțime de profesioniști care pot face treaba asta pentru tine...

Citește articol
Este Facebook un instrument valid de recrutare?

Atragerea și păstrarea talentelor într-o companie a devenit una dintre problemele cheie în ceea ce privește...

Citește articol
Provocările din recrutare în timpul pandemiei

Resursele umane au purtat o luptă consecventă pentru a-și justifica poziția în organizații, iar departamentul de HR are astăzi, mai mult ca oricând, un rol strategic în vremurile de criză.

Citește articol
Formula secretă pentru un interviu de succes

Secretul unui interviu de succes constă în pregătirea temeinică din partea celui responsabil cu procesul de angajare. Recrutarea candidatului potrivit însemnă mai mult de un interviu de 45 de minute.

Citește articol
Recrutare de la distanță?

Dezvoltând protocoale clare și asigurându-ne că toată lumea le cunoaște și le înțelege, am reușit să menținem o comunicare solidă, care a condus echipa către atingerea obiectivelor stabilite, în pofida provocărilor date de această distanțare.

Citește articol
8 motive pentru care angajații buni decid să plece

Una dintre cele mai neplăcute zile pentru orice manager de echipă sau manager de resurse umane este aceea în care un angajat bun își anunță decizia de a părăsi compania.

Citește articol
Meniu